Najnovšie recenzie zo sekcie Telové peelingy
Najlepší peeling aký som doteraz mala.
- Príjemný mastný film po umytí
- Nedráždi pokožku
- Vôňa
- Zrniečka sú príliš jemné
- melónová vôňa
- jemné zrnka
Vianek Moisturising vyhladzujúci telový peeling s hydratačným účinkom s extraktom z čiernej rasce 250 ml
Krasne, BIO zlozenie, pekna vonia, po peelingu nie je potrebne pouzivat mlieko alebo dalsi pripravok lebo plet je uz hebka a dobre premastena.
som maximalne spokojna stymto obchodom.
- krásne vonia
- splnil očakávania
- plet zostava vlacna
darček
- pokožka ostáva krásne hebká
- nevysušuje
- nedráždi
- sladká karamelová vôňa
Krásne vonia, po osprchovaní je pokožka jemná a premastená, nie je potrebné ďalej krémovať. Troška mi vadí obal výrobku, ktorý je pre mňa troška nepraktický. Inak hodnotím výrobok perfektne, síce ho používam krátko. Po sprchovaní je vidno rozdiel.
fantastickýýý
- Spĺňa podstatný účel ako má v názve
Po použití (ja najčastejšie v saune) je pokožka príjemne hladká a soľ dezinfikuje a svojim slaným účinkom Vás upozorní, dá vedieť o každej zmene na povrchu kože a väčšinou aj vyhojí akékoľvek podráždenie, alebo zmenu! Treba vyskúšať! Odporúčam!
Používam ho po saunovaní, a účinok na pokožku je super!
- top vôňa
- milujem ho :)
- Krasne vonia
Collistar Anti-Water Talasso-Scrub zoštíhľujúci telový peeling 700 ml
Anonym
Pridané: 24. novembra 2017
- perfektna vec
- prekrví pokožku
- obsahuje oleje, ktoré po sprchovaní citite na pokozke-vyhladzuje plet(super pocit hladkej pleti)
urcite nebudete sklamaný
- užasná vôna
- uuuuzasna ovocna vona a pokozka je totalne hydratovana netreba telove mlieko...
- vonia viac karamelovo ako skoricovo skoda
Zobrazujem 361 - 380 zo 417 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21 Ďalšie »