Najnovšie recenzie zo sekcie Telové peelingy
- Nádherná vôňa
- Vôňa
- Konzistencia
- Výsledok
Určite odporúčam všetky peelingy farmona tutti frutti. Skvela vôňa a úžasný výsledok po použití peelingu. Potrebovala by som mega mega balenie. Vyskúšala som už veľa peelingov a tieto kupujem pravidelne lebo ich nič neprekoná. Konkrétne tento má najkrajšiu vôňu (pre mňa)
Nedráždia ako veľa iných produktov ktoré trh ponúka. Sú cenovo dostupné. Môže si ich dovoliť naozaj každý a sú dôkazom že netreba míňať stovky EUR za produkty ale stačí nájsť ten správny produkt. Určite tento produkt odporúčam aj všetkým ktorí trpia suchou pokožkou ako ja.
Vhodna na osetrnei pokozky , ukludnuje psoriazu
- Nadherna vôňa éterických olejov, akú nájdete iba v dobrých welness. Výborné pre relax a ošetrenie, ktoré si môžete dopriať aj doma. Pleť je po aplikácii výživná, voňavá, jemná. Naozaj zazitok!
Nasherna pokozka a krasne vonia
toto vonia ako letná dovolenka pri mori, veľmi príjemný nie veľmi drsný ani príliš jemný peeling - presne tak akurát..pleť je po ňom svieža a jemná...pomáha udržiavať čierne bodky na uzde (aj keď myslím, že tie budú vždy v nejakej miere na tvári)
- super
Neodporúčam
- Hydratovaná pokožka
- zvláštna vôňa
Asi je naozaj prírodný, vôňa je taká zvláštna, pre mňa málo levanduľová, mohla byť i výraznejšia - ale i je asi pre tú " prírodnosť " , obsahuje guľôčky, myslela som, že sú z plastu. Našťastie nie, po nanesení sa mení konzistencia, akoby vám po tele stekali kvapky mlieka:) Tiež som postrehla, že sa voda oddeľuje od zvyšku peelingu v tégliku.
- skvelý píling, vhodný aj na telo aj na tvár. Po zmytí teplou vodou nezanecháva zrniečka, keďže je vyrobený z cukru. Mala som aj z citrónovej trávy, ale ten až tak pekne nevoňal ako tento. Určite kúpim znovu aj domov pre vlastné potreby aj do salónu.
Toto je najlepsi telovy peeling aky som vyskusala. Krasne voni, po pouziti je pokozka uplne jemna a hladka, konzistencia je uzasna.
- Nádherná svieža vôňa
- Pokožka je po ňom svieža a voňavá
- Ako po kazdom scrube collistaru pokozka je neskutocna voda klze s tela ako tekute strierace na aute :)
- Pokozka je vlacna, vonava a hebka.
- Netreba dalsiu starostlivost.
- Vadi my vona eucalyptu ktory v tomto scrube preraza.
používam ho niekoľko rokov, výborný na pokožku, doá energiu a sviežosť, veľmi dobrý po športe
Príliš jemný piling, len take jemne hladkanie.
- výborný peeeling
- nádherná vôňa, netreba sa natierať pretože obsahuje olej
- geniálny
- Zostane po nom pokožka ako po piesku
používam pravidelne, hned po použití vidno rozdiel a ešte aj krásne vonia
Najlepší peeling, aký som doteraz mala.
Najlepší peeling, aký som doteraz mala.
Zobrazujem 341 - 360 zo 417 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21 Ďalšie »